Elkészítés: A tésztához valókból a szokásos módon kelt tésztát dagasztunk, langyos helyen kb. 45 perc alatt a duplájára kelesztjük.
Közben a cseresznyét kimagozzuk, elkeverjük a mézzel, a tepsit kikenjük.
Lisztezett felületen a tésztát (kevés liszttel meghintve a tészta tetejét is) közepes tepsi méretére nyújtjuk, belapogatjuk a tepsibe, kirakjuk cseresznyével, kicsit bele is nyomkodjuk. Pihentetjük, amíg a sütőt 190 fokra előmelegítjük, majd meghintjük a cukorral elkevert fahéjjal, és kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
Langyosan meghintjük porcukorba kevert vaníliás cukorral, szeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.