Elkészítés: A vizet felforraljuk, beletesszük a margarint és a lisztet. A tűzről levéve keverőgéppel kikeverjük, és beletesszük egyenként a 4 db tojást. Csillagcsöves nyomózsákból kis gömböket formálunk (ha más nincs, hagyományos zacskó lyukasztott sarkával is lehet), majd 200 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük. Akkor jó, ha szép világosbarna, és könnyen leválik a tepsiről. Közben a cukorból karamellt olvasztunk.
Kihűtjük, majd a tészták tetejét a karamellbe mártjuk egy kicsit. A pudingból fél liter tejjel sűrű (!!!) krémet főzünk. Ezután a kisült gömbök tetejét levágjuk, majd a vaníliapudinggal (bármilyen más puding is megteszi, ez csak ízlés dolga) megtöltjük. Csillagcsöves nyomózsákból a felvert cukrozott tejszínt rátesszük, és visszahelyezzük a tetejüket.
A pudingba keverhetünk áttört gesztenyét, kakaóport, csoireszeléket, málnakrémet, áttört banánt, vagy gyakorlatilag bármit, ami ízvilágában illik a pudinghoz. De esetleg tölthetjük úgy is, hogy a vaníliapuding tetejére kakaós tejszínt teszünk, esetleg málnahabot (áttört málnával kikevert tejszínhabot). Én leginkább így készítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.