Elkészítés: Tésztához valókat összekeverem, s 3 felé osztom. Kinyújtom, s 3 lapot sütök belőle. A krémhez sűrűre főzöm a pudingport a tejjel, majd folyamatos keverés mellett kihűtöm. A margarint és a cukrot kikeverem, majd a krémhez adom. A krémet 2 részre osztom, az egyik felébe 1 kanál kakaót, a másikba 10 dkg felaprított zselés cukrot keverek.
Az alsó lapot megkenem a kakaós krém felével, majd rumba áztatott babapiskótával kirakom, rákenem a maradék kakaós krémet. Ráteszem a krémre a második kisült lapot, arra rákenem a vaníliás krémet, majd befedem az utolsó lappal. Tetszés szerint citrom- vagy csokimázzal díszítem. Egy éjszakát állni hagyom, hogy átpuhuljon a sütemény!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.