Elkészítés: A csirkemellfilét felcsíkozzuk, kevés olajban előpároljuk. Közben sózzuk, borsozzuk. A húst tűzálló tálba öntjük.
A lisztet kevés olajon megfuttatjuk, felöntjük a tejjel és a tejszínnel. Miután besűrűsödött, beleszórjuk a reszelt trappista sajtot. Ízlés szerint tehetünk még bele sót, borsot vagy fokhagymát, illetve zöldfűszereket is.
A mártást a húsra öntjük. Megszórjuk a füstölt sajttal, és 200 fokos előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
Sült krumplit vagy rizst szoktam mellé készíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.