A szójaszószt összekeverjük a fehérborral, belereszeljük a gyömbérgyökeret és a fokhagymát. A pácba beletesszük a hideg vízzel leöblített szójababcsírát. A fejes káposztát vékony csíkokra vágjuk, a pórét felkarikázzuk. Nagy serpenyőben vagy wokban felforrósítjuk az olajat, beletesszük a káposztát és 1 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a pórét, majd 1 perc múlva a lecsöpögtetett szójababcsírát és a felaprított zellerzöldet. Durvára vágott sósmogyoróval meghintve, rizzsel körítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.