Elkészítés: A tésztához a porcukrot, a vajat, a kakaót, a tojásokat és a mézet gőz felett összedolgozzuk. Ha összeolvadt, levesszük a gőzről, és hozzákeverjük a szódabikarbónával elkevert lisztet. Vigyázva összedolgozzuk, mert kicsit meleg.
2 cipót készítünk, kinyújtjuk, és egy tepsi hátán 2 egyforma lapot sütünk belőle.
Amíg a lapok hűlnek, elkészítjük a krémet: a tejfölben elkeverjük a lisztet és a pudingport. Hozzákeverjük a tejet, és sűrűre főzzük. (Állandóan kevergessük, mert könnyen összecsomósodik.) Hideg helyre tesszük, hogy kihűljön.
A vajat habosra keverjük a porcukorral és ha a massza kihűlt, összekeverjük.
A két lap közé kenjük a krémet (az összeset), majd a tetejére öntjük a megolvasztott tortabevonó csokit. Kicsit állni hagyjuk. Legjobb, ha 1 éjszakát pihen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.