Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, 2 cipót formálunk belőle.
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, majd kissé kicsavarjuk, hogy ne áztassa túl a tésztát, de túl száraz se legyen.
A tészta egyik felét kinyújtjuk, a kikent tepsibe helyezzük, majd a lereszelt almát ráhalmozzuk. A szétterített almát ízlés szerint megcukrozzuk, valamint fahéjjal megszórjuk. A tészta másik felét
kinyújtjuk, az almára helyezzük, ezután 1 felvert tojással megkenjük.
180 fokon körülbelül 30 percig sütjük, hogy szép piros legyen a tojástól. Amikor kisült a tészta, 2 csomag vaníliás cukorral megszórjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.