Elkészítés: A kekszet zúzzuk össze, keverjük össze az olvasztott teavajjal, majd egyenletesen nyomkodjuk el a tortaforma aljában.
A túrót törjük össze egy tálban, majd adjuk hozzá a cukrokat, a citrom héját és levét, valamint a krémsajtot, és kézi mixerrel keverjük simára. Ezt követően szitáljuk hozzá a lisztet, és ismét keverjük át jól a masszát, majd adagoljuk a tortaformába a kekszes alapra. Tetején ízlésesen oszlassuk szét a meggylekvárt.
Előmelegített sütőben 180 fokon 45 percig süssük. Amikor megsült, hűtsük ki, és 1-2 órára tegyük hűtőszekrénybe tálalás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.