A töltelék elkészítéséhez keményre főzünk 8 tojást, majd ha kihűlt, apróra vágjuk. Ezután hozzáadunk 2 egész tojást, a felvágott zöldséglevelet , ízesítjük, majd összekeverjük. A húst a többi hozzávalóval jól eldolgozzuk, aztán kétfelé választjuk. Az egyik felét egy sütőpapírra vagy egy zacskóra kiterítjük, ám ha az utóbbit használjuk, előtte pici vízzel bekenjük, hogy könnyebb legyen vékonyra nyomkodni rajta a húst.
A tojásmasszát is szétválasztjuk, az egyik felét a szétlapított húsmasszára terítjük, majd a zacskó segítségével rúdba göngyöljük. A másik rudat ugyanígy elkészítjük. A tetejüket megkenjük olajjal vagy zsírral , hogy ne csattanjon szét a hús, aztán 30-40 percig, közepes lángon sütjük. Szeletelve tálaljuk, köretet pedig tetszés szerint választunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.