Elkészítés: A tojásfehérjéket a cukorral nagyon kemény habbá verjük. A sárgájákat egy másik edényben a vízzel összekeverjük, hozzákanalazzuk a fehérjehabot, és a lisztet apránként, habverővel hozzáforgatjuk óvatosan, hogy a hab ne törjön össze.
Nyomózsákba kanalazzuk (ha nincs, jó a nejlon zacskó is, a sarkát 1 cm-re vágjuk), és ebből dió nagyságú gömböket nyomunk sütőpapírral bélelt nagy tepsire.
Végül a tésztára kevés kis lisztet szitálunk (ez egyben tartja, ezáltal nem terül el). Amikor megsült, óvatosan késsel leszedjük a papírról, kihűtjük, és a következő krémmel megtöltjük.
A krémhez 3 dl tejből 2 evőkanál liszttel pépet főzünk, kihűtjük. Kikeverünk 10 dkg margarint 10 dkg porcukorral, majd a hideg pépet kanalanként hozzákeverjük (habverővel). A krémhez 2-3 evőkanál kókuszreszeléket teszünk.
Ezzel a krémmel kettő tésztát összetöltünk, és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap 15 dkg kókuszreszeléket tálba öntünk. Legalább 20 dkg csokit olvasztunk 1 dl étolajjal, vízgőzön. A csoki folyós legyen, de ne folyjon le a gombócról. Tehát a gombócokat becsokizzuk, majd kókuszba forgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.