Elkészítés: A 8 tojásból, a 8 kanál lisztből és a 8 kanál cukorból a sütőporral piskótát sütünk. A kihűlt piskótát lapjával kettévágjuk.
A mazsolát beáztatjuk.
A töltelékhez 1 csomag pudingporból 4 evőkanál cukorral és fél liter tejjel, rumaromával pudingot főzünk.
A mártáshoz a kakaóport kikeverjük 4 evőkanál cukorral, 1/2 csomag pudingporral, rumaromával, 2 dl tejjel. A maradék 4 dl tejet felforraljuk, és hozzáöntjük a kikevert kakaót. Állandóan kevergetve egyszer forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről és kihűtjük.
A piskótát megkenjük a pudinggal, megszórjuk a lecsepegtetett mazsolával, ráhelyezzük a másik lapot, hűtjük, kockára vágjuk. A kockákat a csokimártásba, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.