Elkészítés: A tésztához a cukrokat a tojásokkal 10 perc alatt elektromos habverővel habosra keverjük, apránként hozzáadjuk az étolajat, majd a tejjel váltakozva a sütőporral elkevert lisztet is. A tepsit kibéleljük szilikonos sütőpapírral, és a tészta 3/4 részét beleöntjük. A tepsit egy kicsit megrázogatjuk, hogy egyenletesen legyen benne a sárga massza. A maradék anyaghoz hozzákeverjük a kakaóport, és a tepsiben várakozó tésztára egyenletesen ráöntjük. Egy villával nyolcasokat írunk a tésztába, tehát a kakaós masszát belefésüljük a sárga masszába.
200 fokra melegítet sütőben 30 perc alatt megsütjük. Amikor szilárd a teteje, alufóliát teszünk rá, hogy meg ne égjen a sütemény teteje. Mindenkinek más a sütője, javaslom, hogy TŰPRÓBÁIG süsse!
A krémhez a tejet a cukorral és a pudingporral elkeverjük, felfőzzük. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a kókuszreszeléket, és vajjal habosra keverjük.
A megsült, kihűlt tésztára simítjuk a krémet, és a csokoládékkal bevonjuk. Az étcsokoládét 1 evőkanál olajjal mikróban felolvasztjuk. Úgyszintén a fehér csokoládét is az 1 mokkáskanál olajjal. A krémre csurgatjuk először az étcsokoládét, majd hosszában és keresztben is a fehér csokoládét vékony csíkokban. Kés hegyével a fehér csokoládét a barnába húzogatjuk. Hűtőbe tesszük.
1 óra múlva,amikor jól lehűlt, forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.