Elkészítés: A tésztához az egész tojásokat a cukorral 7-8 perc alatt elektromos keverővel jó habosra kikeverjük. Ezután hozzákeverjük apránként a vizet és a sütőporral elkevert lisztet.
Egy 25×39 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a tészta 3/4 részét beletesszük. 180 fokra melegített sütőben félkészre sütjük, vagyis addig, míg a piskóta szépen megnő. Ekkor kivesszük a süteményt, és a kakaóporral elkevert 1/4 részt rácsepegtetjük. Visszatesszük a sütőbe, és készre sütjük. A sütink így hullámos tetejű lesz.
Nedves konyharuhába még melegen feltekerjük. Hagyjuk kihűlni.
A krémet elkészítjük. A tejszínes pudingport a liszttel, a tejjel és a cukrokkal csomómentesre keverjük, majd felfőzzük. A tűzről levéve hozzákeverjük a kókuszreszeléket is. Kihűtjük, és a margarinnal összekeverjük, jól kihabosítjuk.
A tekercset megtöltjük a krémmel.
A csokimázat megfőzzük. Egy lábasba tesszük a margarint, és a porcukorral felolvasztjuk, hozzákeverjük a kakaóport. 1-2 percet főzzük, és melegen a tekercset bevonjuk vele. Kókuszreszelékkel megszórtam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.