Elkészítés: A margarint és a cukrot habosra keverjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat, tovább habosítva. A lisztet, a kókuszreszeléket és a sütőport összekeverjük, majd a tejjel felváltva a margarinos krémhez adjuk. Ezután belekeverjük a lereszelt almát. A tortafomát kikenjük margarinnal, zsemlemorzsával megszórjuk, belesimítjuk a tésztát. A tetejét vágott mandulával megszórjuk. Előmelegített sütőben 190 fokon 35 percig sütjük. A sütési idő felénél rászórjuk a két kanál nádcukrot.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.