Előkészítés: A húst előző este megmossuk, lecsepegtetjük, porcelántálba tesszük, leöntjük a tejjel, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a gyömbért és a kurkumát. Lefedjük, és egy éjszakán át a hűtőszekrényben érleljük.
Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, és felkarikázzuk. A csípős paprikát megmossuk, vékony karikákra vágjuk. Másnap a húst és a páclét mindenestől áttesszük egy lábasba, hozzáadjuk a hagymát, a tyúkhúslevest, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és félig lefedve, szelíd tűzön puhára pároljuk. Levét sűrű mártássá főzzük. Előmelegített mély tálba szedjük, a tetejét megszórjuk a csípős paprikával. Párolt rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.