Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, 2 egyenlő részre osztjuk. Lisztezett deszkán tepsi méretűre nyújtjuk, de az alsó résznek kis pereme legyen!
Kikent tepsibe terítjük, megkenjük baracklekvárral.
A töltelékhez a margarint, a porcukrot és a rumot kikavarjuk, majd hozzákeverjük a kókuszreszeléket, végül beleforgatjuk a keményre vert tojáshabot.
Tölteléket belesimítjuk a lekvárral megkent alsó lapra, és rátesszük a másik lapot. Megszurkáljuk a tetejét.
Forró sütőben először 180 fokon sütjük, majd 10 perc múlva 150 fokra mérsékeljük a hőt, és 25-30 perc alatt készre sütjük (tűpróbáig).
Először még kicsit kemény a tészta, de másnapra megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.