Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéket a porcukorral keményre verjük, majd belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet és a kókuszreszeléket.
Egy 25×39 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, és a tésztamasszánkat egyenletesen belesimítjuk. 180 fokra melegített sütőben megsütjük.
A krémhez a vaníliás pudingporokat a liszttel, a tojássárgájával, a porcukorral és kevés tejjel csomómentesre elkeverjük, majd a többi tejet hozzáadjuk, és sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. Ezután a margarinnal és őrölt kávéval habosra keverjük.
A kihűlt kókuszos tésztára simítjuk a krémet.
A habtejszínt felverjük keményre, és a krémre kenjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.