Elkészítés: Egy lábasban olajat hevítünk, és megfuttatjuk rajta a felaprított hagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a felaprított chilit és a curryport, és alacsony lángon pár percig pirítjuk. Ezután rádobjuk a rákokat, kissé átpirítjuk, majd felöntjük a kókusztejjel. Kb. 10 percig főzzük. Hozzákeverjük a lime levét, illetve a kókuszreszeléket, a leaprított korianderlevelet. Tálalás előtt, ha megpuhultak a rákok esetleg még egy kis friss korianderlevéllel és sóval ízesítjük.
Közben a rizst a vadrizzsel kétszeres mennyiségű vízben megpároljuk, majd a rák-curryvel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.