Elkészítés: Egy lábasban olajat hevítünk, és megfuttatjuk rajta a felaprított hagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a felaprított chilit és a curryport, és alacsony lángon pár percig pirítjuk. Ezután rádobjuk a rákokat, kissé átpirítjuk, majd felöntjük a kókusztejjel. Kb. 10 percig főzzük. Hozzákeverjük a lime levét, illetve a kókuszreszeléket, a leaprított korianderlevelet. Tálalás előtt, ha megpuhultak a rákok esetleg még egy kis friss korianderlevéllel és sóval ízesítjük.
Közben a rizst a vadrizzsel kétszeres mennyiségű vízben megpároljuk, majd a rák-curryvel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.