Elkészítés: A 6 tojásból, a 15 dkg cukorból, a 3 evőkanál vízből, a 15 dkg lisztből, a 3 dkg kakaóból és a sütőporból a szokott módon kakaós piskótát sütünk. Kb. 15 perc a sütési idő, előmelegitett sütőben. Ha megsült, hagyjuk kihűlni, majd kettévágjuk.
Elkészítjük a krémet: 3 dl tejet meglangyosítunk, és hozzákeverjük a zselatint. A tejszínt habbá verjük, belekeverjük a zselatinos tejet, a kókuszreszeléket és az 1 evőkanál porcukrot, kb. 5 percig habositjuk az egészet, majd 15 percre hűtőbe tesszük.
Elkészitjük a mázat: A 1,5 dl tejet, a 10 dkg margarint, a 2 tábla ét tortabevonót és az 1 evőkanál cukrot lassú tűznél megolvasztjuk, és addig kevergetjük, míg sűrűsödni kezd. Levesszük a tüzről, és hagyjuk hűlni.
Végül összeállitjuk a süteményt: a tészta egyik felét tepsibe tesszük, rákenjük a krém felét, ráöntjük a csokimáz harmadát, aztán a maradék krémet, majd a tésztát, végül a maradék csokimázat egyenletesen eloszlatjuk a tetején. 2-3 órán át hűtőben pihentetjük, majd megkóstoljuk, végül elfogyasztjuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.