Elkészítés: 8 tojássárgáját 40 dkg cukorral és 8 kanál langyos vízzel habosra keverünk, hozzáadjuk a 8 tojásfehérje felvert habját, a sütőport, 25 dkg lisztet.
A felét kikent, lisztezett tepsibe öntjük, a másik felébe 2 kanál kakaót keverünk, és rácsepegtetjük a tepsibe öntött sárga tésztára. Előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a margarint 20 dkg cukorral habosra keverjük. A tejben a vaníliás pudingot megfőzzük, majd ha kihűlt, összekeverjük a margarinos krémmel.
A kisült tésztát kettévágjuk, és a krém felét rákenjük, befedjük, majd azt is megkenjük, és vastagon megszórjuk kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.