Előkészítés: A vajat összekeverjük a cukorral, egy csipet sóval, a vaníliás cukorral és két tojással. Beledolgozzuk a kókuszreszeléket, a lisztet, az étkezési keményítőt, és alaposan összedolgozzuk. Cipót formázunk belőle, és legalább 1 órára betesszük a hűtőbe.
Elkészítés: A tésztát 4 mm vastagon kinyújtjuk, kis köröket szaggatunk ki belőle, megkenjük a maradék tojással, és megszórjuk kókuszreszelékkel. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Kivajazzuk a sütőlapot, rátesszük a tallérokat, és kb. 10-15 percig aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.