Elkészítés: A csirkekockákat az olajban fehéredésig pirítjuk, mellédobjuk az alaposan megkalapált citromfű darabot, a kaffir lime leveleket, meglocsoljuk a halszósszal és felöntjük a húslevessel. Pár perc alatt puhára főzzük.
Ha a hús megfőtt, beleöntjük a kókusztejet, hozzáadjuk a főtt fekete babot, citromlével, chilivel ízesítjük, adhatunk hozzá cukrot, és még pár percig forraljuk.
Végezetül eltávolítjuk a megfőtt citromfű darabot, apróra vágott zöldhagymával és friss korianderlevéllel szórjuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.