Elkészítés: Az élesztőt csipetnyi cukorral langyos tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval közepesen lágy tésztát dagasztunk. Meleg helyen 1,5 órát kelesztjük. Ez idő alatt a kolbászról levesszük a héját,és vékonyan felszeleteljük.
A megkelt tésztát 4 részre osztjuk, mindegyikből hurka formát nyújtunk. A hurkákat felkarikázzuk, majd korongokra nyújtjuk a karikákat. Minden korongba teszünk 1-1 kolbászt, majd kerek pogácsát formázunk, ügyelve, hogy ne lógjon ki a kolbász.
Tojással kenjük, majd előmelegített sütőben közepes lángnál pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.