Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát felaprítom, az újhagymát felkarikázom, a zöldjét félreteszem. A paprikát és a gombát szeletelem, a paradicsomot nyolcadolom.
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymát, hozzáadom a paprikát, majd a gombát, végül a paradicsomot és az olívabogyókat. Fűszerezem. Locsolok rá ketchupot és chiliszószt. A kolbászt felkarikázom, a gombapörkölthez adom.
Közben a tésztát sós vízben megfőzöm, majd leszűröm.
A gombaragut a tésztával tálalom, újhagymazölddel meghintve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.