Elkészítés: Egy tálban gyúrd össze a lisztet, a juhtúrót, a vajat és az elmorzsolt élesztőt, ha kívánod, még egy kis sajtot is! A bőr nélküli kolbászt vágd félbe, majd kockázd apróra, dolgozd a pogácsatésztába. A hideg tésztát lisztes deszkán kicsit gyúrd át, majd nyújtsd kb. 2 cm vékonyra. Szaggasd ki közepes (kb. 5 cm-es) szaggatóval, kend meg a tetejét felvert tojással, szórd meg sajttal vagy szezámmaggal. Kelesztd még negyed órán keresztül a tepsin, majd forró sütőben 160 fokon süsd meg 20-25 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.