Elkészítés: A húst kívül-belül befűszerezzük a paprikakrém, fokhagymakrém, őrölt bors keverékével.
Ezután 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek a fűszerek a hússal.
A vöröshagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott májat és a kockázott gyulai kolbászt, a rizst, a mazsolát, az apróra vágott petrezselymet, átpirítjuk, majd a tojásokkal összekeverjük. Ízlés szerint fűszerezzük.
A keverékkel megtöltjük a húst, a nyílást hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük. Kívülről olajjal bekenjük a húst, tepsibe vagy beáztatott római cseréptálba tesszük, és gyakori locsolgatás mellett 220-250 fokon kb. 1 óráig sütjük, szép ropogósra.
Bármilyen köret illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.