Elkészítés: A hagymát megpucolom, leöblítem, majd apró kockára vágom. A főzőkolbászt vagy virslit megmosom, felkarikázom. A margarinon mepárolom a hagymát, a - paprika kivételével - a fűszerek is mehetnek bele, majd a zöldborsót is hozzáadom, megdinsztelem, szórok rá egy csipet lisztet, amivel tovább dinsztelem röviden. Meghintem a pirospaprikával, felengedem annyi vízzel, hogy ellepje, beleteszem a felkarikázott kolbászt vagy virslit, és addig főzöm, amíg elfő a leve. Nokedlivel vagy tarhonyával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.