Elkészítés: A tejbegrízhez hasonlóan sűrű grízkrémet készítek, de a tej helyett limonádét használok, vagyis az enyhén cukros, citromleves vízbe szórom a grízt, belereszelek egy kis citromhéjat, felforralom, besűrítem, és habverővel fehér-habosra keverem. /Minél tovább verem, annál könnyebb lesz a krém./ Rumban felfőzött mazsolát szórok bele, és egy folpackkal kibélelt őzgerincformába öntöm. Jól lehűtöm.
Tálaláskor kiborítom a formából, szeletekre vágom, és csokiöntettel öntöm nyakon. /Tortabevonóból készítem, de más csokiöntettel is finom./
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.