A lisztet vegyítsük el a porcukorral, majd dolgozzuk morzsás állagúra a felkockázott vajjal. Adjunk hozzá annyi jeges vizet (kb. 50 ml-t), hogy összeálljon a tészta. Csomagoljuk folpakba, és tegyük a hűtőbe 30 percre.
Enyhén lisztezett felületen nyújtsuk ki a tésztát 3-4 mm vastagra, és nyomkodjuk egy 20×30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe. Kenjük meg a tésztát a tejjel elkevert tojássárgájával, szórjuk rá a szeletelt mandulát, és süssük aranybarnára a 180 fokra előmelegített sütőben. Azután vegyük ki, és hagyjuk kihűlni.
A túrót keverjük ki a cukorral. Simítsuk a tésztára, szórjuk rá a citromhéjat, végül rendezzük el rajta a megtisztított, kimagozott cseresznyeszemeket. Felszeletelve, egy kevés porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.