Előkészítés: A mazsolákat beáztatjuk. Ebből lesznek a szemek és a szemöldökök. Egy szem cseresznyét kettévágunk, és két vékony szeletet vágunk ki belőle. Ez lesz a figura szája.
Elkészítés: A pudingport a tasakon lévő útmutató szerint elkészítjük 4 dl tejjel. A poharak egyharmadáig töltjük a pudingot, beleillesztjük a szájakat. Ráöntünk még kb. egyharmadnyi pudingot, és kirakjuk a szemet, szemöldököt. A poharakat teletöltjük. Betesszük a hűtőbe. A habport elkészítjük a csomagoláson szereplő utasítás szerint 1,5 dl tejjel. A krémet megszórjuk a tortadarával. A habbal díszítjük, és egy fél őszibarackból – amin átszúrunk egy szem cseresznyét – sapkát készítünk a figurának.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.