Elkészítés: A halhúst kb. 2x2-cm-es kockákra aprítom, sóval és 1/2 citrom levével összeforgatom, félreteszem.
Az aprított vöröshagymát kb. 2 evőkanál zsiradékon üvegesre dinsztelem, megfuttatom rajta a fokhagymát. Félrehúzva elkeverem benne az őrölt paprikát, felengedem kb. 1,8 liter vízzel. Beleteszem az alaplébe való húsdarabokat, sózom, borsozom, a lecsóval, babérral, csípős paprikával, a kockákkal, a darabolt burgonyával lassan főzöm kb. 1,5 órát.
Hirtelen hűtöm, a húsból a csontokat és nagyobb szálkákat kiveszem, a visszamaradt zöldséget a lével és a hússal egy másik edénybe passzírozom.
Újraforrásnál a tejfölt hozzáadom, a sózott halkockákkal kb. 15 percig lassan együtt főzöm, közben további citromlével, csipet cukorral, szükség szerint utána fűszerezve készre főzöm. Kb. fél órát pihentetem, majd tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.