Elkészítés: A harcsát kifilézzük, majd a halhúst ízlés szerint feldaraboljuk, félretesszük.
A filézés után visszamaradt csontokat nagyobb darabokra vágjuk, majd egy edénybe tesszük és felönteni annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, a zöldpaprikát, a paradicsomot, 1-2 babérlevelet, ízlés szerint sót és pirospaprikát,csípős halászlékockát.
Ezután felforraljuk, majd szép lassan puhára főzzük. Végül az egészet átpasszírozzuk, hogy csak a sűrű, csont nélküli lé maradjon.
A tejfölt simára keverjük pici liszttel és egy kevés levessel, majd állandó keverés mellett a halléhez csorgatni. Jól kiforraljuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt halhúst, és szép lassan kb. 10 percig főzzük. Kevergetni már nem szabad, mert akkor összetörik a hal húsa.
Tálaláskor friss kenyeret vagy éppen pirítóst kínálhatunk hozzá, de csak úgy magában is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.