Elkészítés: Az újhagymát felkarikázom, a koriandermagokat mozsárban kissé összezúzom. A felhevített olajon megfuttatom a hagymát és a koriandert, majd hozzáadom a vékony csíkokra vágott répát és a leszűrt kukoricát, sózom, borsozom, egy kis curryt adok hozzá, alaposan átforgatom, majd felöntöm 8 dl alaplével vagy vízzel, és kb. 10 percig főzöm, majd beledobom a garnélát, még 5 percig főzöm, majd beleöntöm a kókusztejet, kevés citromlevet nyomok bele, elzárom.
A friss, felaprított korianderrel megszórva tálalom, kis citrom és chili még kerülhet bele, ki hogy szereti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.