Elkészítés: A húsgombóc hozzávalóit alaposan összekeverjük, kiskanál segítségével egyforma adagokat szedünk ki a masszából, és tenyerünk között gömbölyű gombocókat formázunk.
Közben felteszünk főni 2,5 l vizet, melyet sózunk, a lobogó vízbe bedobáljuk a húsgombócokat, és 10 percig forraljuk.
A sárgarépát és a karalábékat megtisztítjuk és feldaraboljuk, a fővő levesbe szórjuk, hozzáadjuk a lestyánlevelet, és majdnem készre főzzük.
A korpaciberét külön felforraljuk, és a leveshez öntjük, majd az egészet készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.