Elkészítés: 10 dkg cukrot habosra keverek a zsírral és 2 egész tojással. Hozzáteszem a lisztet és a sütőport, jól összegyúrom. Dió nagyságú golyókat formálok, és kosárkákba nyomkodom. Előmelegített sütőben rózsaszínre sütöm. A töltelékhez 30 dkg kristálycukrot, 2 egész tojást, 3 evőkanál tejet, 2 evőkanál lisztet, 3 evőkanál kakaóport összekeverek, majd felfőzőm /kb. 10 perc/. Miután picit hűlt, 25 dkg margarint hozzákeverek, és beletöltöm a kosárkákba. Miután kihűlt, és kicsit megkötött a massza, a tetejére szórom a drazsés cukorkát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.