Elkészítés: 10 dkg cukrot habosra keverek a zsírral és 2 egész tojással. Hozzáteszem a lisztet és a sütőport, jól összegyúrom. Dió nagyságú golyókat formálok, és kosárkákba nyomkodom. Előmelegített sütőben rózsaszínre sütöm. A töltelékhez 30 dkg kristálycukrot, 2 egész tojást, 3 evőkanál tejet, 2 evőkanál lisztet, 3 evőkanál kakaóport összekeverek, majd felfőzőm /kb. 10 perc/. Miután picit hűlt, 25 dkg margarint hozzákeverek, és beletöltöm a kosárkákba. Miután kihűlt, és kicsit megkötött a massza, a tetejére szórom a drazsés cukorkát.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.