Elkészítés: 1.) Egy 5 literes üveg aljára 1 marék friss, mosott kaprot teszünk, 3 gerezd fokhagymát és egy kis tormát, rá 3 kg megmosott, hosszában felvágott, levágott végű uborkát pakolunk.
2.) Felöntjük az egészet meleg, sós vízzel, a tetejére egy szelet kenyeret helyezünk.
3.) Egy kistányért teszünk a tetejére, és kitesszük az üveget a teraszra, ahol a nap is éri, de ne tűző napra, mert akkor felforr. Kb. 5-6 nap alatt elkészül. Ha kész, érdemes áttenni az uborkát egy másik üvegbe, és rászűrni a levét, hogy ne legyen zavaros, és a hűtőben tárolni.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.