Elkészítés: 1.) Egy 5 literes üveg aljára 1 marék friss, mosott kaprot teszünk, 3 gerezd fokhagymát és egy kis tormát, rá 3 kg megmosott, hosszában felvágott, levágott végű uborkát pakolunk.
2.) Felöntjük az egészet meleg, sós vízzel, a tetejére egy szelet kenyeret helyezünk.
3.) Egy kistányért teszünk a tetejére, és kitesszük az üveget a teraszra, ahol a nap is éri, de ne tűző napra, mert akkor felforr. Kb. 5-6 nap alatt elkészül. Ha kész, érdemes áttenni az uborkát egy másik üvegbe, és rászűrni a levét, hogy ne legyen zavaros, és a hűtőben tárolni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.