Elkészítés: A piskótához a tojásfehérjéket a vízzel együtt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojássárgáját. A cukrot, a lisztet, a sütőport és a kakaóport összekeverjük, majd fokozatosan a felvert tojásokhoz adjuk. A tésztát tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A krémhez a lisztet, a cukrot és a vaníliás cukrot elkeverjük kevés tejjel, ezután fokozatosan hozzákeverjük a maradék tejet, és sűrű krémet főzünk belőle. Amikor kihűlt a krém, hozzákeverjük a margarint. (Simább lesz a krém, ha gépi habverővel is keverjük.)
Ha kihűlt a piskóta, 5 cm-es pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, kettévágjuk, közepét és oldalát megkenjük krémmel, majd kókuszreszelékben megforgatjuk. Végül a tetejét csokimázzal bevonjuk. A mázhoz gőz fölött felolvasztjuk a csokit és a vajat, majd jól összekeverjük.
1 órára hűtőbe tesszük, hogy a krém megkeményedjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.