Elkészítés: A tojások fehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük. Belekeverjük a sütőporos lisztet, majd kikent, lisztezett tepsiben megsütjük.
A krémhez a 8 tojássárgáját a cukorral és a liszttel elkeverjük, beleszórjuk a 2 csomag vaníliás cukrot, folyamatosan keverve hozzáadjuk a tejet, simára
kikeverjük. Lassú tűzön sűrűre főzzük, kihűtjük. A margarint a porcukorral kabosra kikeverjük és a kihűlt krémbe keverjük, majd a piskótalapra kenjük.
A tetejére kemény habbá vert tejszint teszünk, és megszórjuk kakaóporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.