Elkészítés: 4 tojássárgáját kikeverjük a vajjal, a cukorral, a kakaóval, és hozzáadjuk a tojások felvert kemény habját, a sütőporral elkevert lisztet, végül a diót. Majd kikent, kilisztezett közepes tepsiben tűpróbáig sütjük. A sült tésztát melegen pikáns lekvárral megkenjük. A darált diót a porcukorral, a vaníliás cukorral és 4 evőkanál rummal összekeverjük, és ráöntjük a lekváros tésztára. Majd az egész tojást, a kakaót, a porcukrot és a margarint jól kikeverjük s a diós töltelékre kenjük. A végén máz kerül rá: ehhez csokoládét megolvasztjuk, s a vajjal kikeverve a tésztára kenjük. Forró, vizes késsel szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.