Elkészítés: A krumplit megpucoljuk, apróbb kockákra vágjuk, és enyhén sós vízben puhára főzzük. Amikor megfőtt, leszűrjük, krumplinyomón átnyomjuk és teljesen kihűtjük.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, besózzuk, rövid ideig állni hagyjuk.
A teljesen kihűlt krumpliba egyesével belekeverjük az egész tojásokat, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szerecsendióval, alaposan elkeverjük, hogy sima massza legyen.
A hússzeleteket először kukoricalisztbe forgatjuk, majd pedig a krumplis masszábamártjuk, és forró olajba helyezzük. Először lefedve alacsony hőfokon, majd a fedőt levéve és átfordítva a húst, mindkét oldalán szép aranybarnára sütjük.
Tálaláskor ízlés szerint salátát kínálhatunk hozzá. Külön köret nem kell mellé, mert a krumplis bundával nagyon laktató.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.