Elkészítés: Most nem volt húsalaplevem, ezért a 2 liter vízbe 4 db leveskockát tettem, sóztam, borsoztam. Ebbe került - miután felforrt - a fagyasztott kukorica. Újraforrás után 10 perccel jöhet bele a szerecsendió reszelve, ízlés szerint.
A kukorica felét szűrőlapáttal kiszedem, és egy merőkanálnyi lével összeturmixolom. Visszaöntöm a levesbe. Újhagymát teszek bele, majd a tejszínben elkeverek 4 evőkanál keményítőt, ezzel tovább sűrítem a levest. Amikor még egyszer felforr, kész is, letehetjük a fakanalat.
Sajttal és egy karika szalámival tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.