Elkészítés: Először a májgaluskát készítjük el: összekeverjük a hozzávalókat egy tálban, és félretesszük pihenni.
A leveszöldséget kevés olajon megpároljuk. Amikor félpuha, hozzáadjuk a kockára vágott krumplit, majd a kukoricát. Ezután felöntjük vízzel (kb. 1,5 liter). Sózzuk, ízesítjük, és csendesen forraljuk.
Amikor már majdnem kész, a galuskákat kiskanállal a lassan forró levesbe szaggatjuk. Kóstoljuk meg, hogy a dara is megfőjön. A kész levesbe aprított petrezselyemzöldet szórunk, és
tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.