Elkészítés: Langyos tejből, cukorból és élesztőből kovászt készítünk, hozzáadjuk a lisztet, a sót, az olvasztott margarint. Lágyabb tésztát gyúrunk, majd kelni hagyjuk.
Amikor megkelt, kinyújtjuk, és pohár segítségével korongokat szaggatunk.
Tejfölt elkeverjük a krémsajttal, hozzáadjuk a sonkát és a kukoricát. A korongok közepére teszünk 1-1 adagot, majd egy másik korongot ráteszünk, széleit összenyomkodjuk, hogy összeragadjanak.
Tetejüket megkenjük tojássárga és a tejföl keverékével. Reszelt sajttal megszórjuk, 170 fokon sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.