Elkészítés: Készítünk egy szimpla kenyér tésztát, jó hólyagosra verjük, és addig hagyjuk kelni, amíg a tölteléket elkészítjük.
A tölteléket a következő módon készítjük el: a labodát - miután leveleire szedve megmostuk - ujjnyi csíkokra vágjuk, a zöldhagymát, a zöld fokhagymát, a kaprot és a zöldpetrezselymet apróra vágjuk, és olívaolajban megdinszteljük, hozzátesszük a labodát, és azt is megpároljuk, míg lefő a leve.
A tésztát 2 cipóra osztjuk, ujjnyi vastagra kinyújtjuk, az egyiket egy olajjal kikent nagyobb tepsibe tesszük. Elosztjuk rajta a labodás masszát, megszórjuk a juhtúróval, majd befedjük a másik tésztalappal. Megkenjük tojássárgájával, megszurkáljuk egy villával, és előmelegített sütőben/kemencében közepes lángon szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.