A tojássárgáját kikeverjük a vaníliás cukorral és a porcukorral. Belekeverjük a zsírt és a tejfölt. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőpor és a tejet. Kézzel összegyúrjuk és fél órán át pihentetjük a tésztát. Pihentetés után gombócokat formázunk a tésztából és kivajazott tepsire sorakoztatjuk őket. Kicsit lenyomjuk a gombócokat.180°C-on alsó- felső sütésen rózsaszínűre sütjük. A megsült tészták közepét kivájjuk. A krémhez habosra keverjük a margarint a porcukorral. Hozzákeverjük a baracklekvárt, a kakaóport és rumot. Végül belekeverjük a tésztamorzsát. Ételfestékkel vagy szörppel megfestjük a barackokat. Megforgatjuk kristálycukorban. Zöld levéllel díszítjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.