Elkészítés: A lisztet, a tojásokat és az olajat 3 részre osztjuk, az egyikhez paradicsompürét, a másikhoz parajpürét adunk, a harmadikat fehéren hagyjuk. Sóval ízesítve gyúrt tésztát készítünk, amelyet pihentetés után vékonyra nyújtunk.
A húst ledaráljuk, kevés olajon megpirítjuk a felaprított hagymával és fokhagymával, hozzáöntjük a tejet, majd rövid idő múlva a paradicsomszószt, összeforraljuk.
A tűzálló tál aljára kevés mártást szedünk, rátesszük a piros tésztát, amire megint mástás kerül, majd fehér színű tészta következik, újabb adag mártás után pedig a zöld, és így rétegezzük tovább. A tetején mártás legyen.
200 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Aki szereti, parmezánt is használhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.