Elkészítés: 1. Tegyük a babapiskótát és az amarettini kekszeket egy műanyag tasakba, zárjuk le, és nyújtófával vagy kézzel morzsoljuk össze teljesen a tasak tartalmát. Reszeljük le a tejcsokoládét.
2. Olvasszuk fel a vajat, keverjük össze a morzsalékkal és a csokoládé reszelék felével, és nyomkodjuk bele egy sütőpapírral kibélelt tortaformába.
3. Keverjük össze a krémsajtot és a joghurtot botmixerrel.
4. Áztassuk be rövid ideig a zselatint hideg vízbe, majd nyomkodjuk ki. Adjunk hozzá 1,5 dl vizet, és melegítsük addig, amíg a zselatin feloldódik. Keverjük össze gyorsan a sajtos krémmel.
5. Keverjünk a krém feléhez a kávéport, öntsük a krémet a tortaforma aljára. Egyenletesen osszuk el a tetején a fehér krémet, legalább 3 órán át hűtsük a tortát.
6. A tortát díszítsük a maradék csokireszelékkel és a pralinéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.