Elkészítés: 1. A csirkemellet szép szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Tegyünk mindegyik szeletre egy is lazacot, sajtot, és tekerjük fel. Rögzítsük fogvájóval.
2. Előmelegített sütőben 200 fokon süssük 20 percig, fólia alatt.
3. Amíg a hús sül, elkészíthetjük a salátát. Nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le az uborkát (héjával együtt, hogy szép színe legyen). Sózzuk, reszeljünk bele 2 gerezd fokhagymát is. Tegyük rá a tejfölt/tejszínt, keverjük össze.
4. Ha kisült a hús, várjuk meg, hogy kicsit hűljön, szedjük ki belőle a fogvájókat. Tekerjük be őket 1-1 szelet baconbe, és forró olajban addig süssük, míg a bacon megpirul.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.