Elkészítés: 1. A csirkemellet szép szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Tegyünk mindegyik szeletre egy is lazacot, sajtot, és tekerjük fel. Rögzítsük fogvájóval.
2. Előmelegített sütőben 200 fokon süssük 20 percig, fólia alatt.
3. Amíg a hús sül, elkészíthetjük a salátát. Nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le az uborkát (héjával együtt, hogy szép színe legyen). Sózzuk, reszeljünk bele 2 gerezd fokhagymát is. Tegyük rá a tejfölt/tejszínt, keverjük össze.
4. Ha kisült a hús, várjuk meg, hogy kicsit hűljön, szedjük ki belőle a fogvájókat. Tekerjük be őket 1-1 szelet baconbe, és forró olajban addig süssük, míg a bacon megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.