Elkészítés: 1. Főzzük ki a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint.
2. Kevés olívaolajra dobjuk rá a lazacot és a megtisztított spenótleveleket. Addig pirítsuk, míg a lazac kifehéredik, a spenót pedig összeesik (pár perc).
3. Picit sózzuk, borsozzuk, majd öntsük rá a tejszínt.
4. Forraljuk össze, és facsarjuk bele egy negyed citrom levét.
5. Végül öntsük hozzá a kifőtt tésztát, és forgassuk jól össze. Tálaláláskor esetleg egy gerezd citromot tehetünk a tányérra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.