Elkészítés: A lebbencstésztát nagyon forró, bő olajban meg kell pirítani. Minél barnább lesz a tészta, annál testesebb ízű lesz a levesünk, de arra nagyon vigyázni kell, hogy oda ne égjen (világosbarna színű a legfinomabb). Ha megpirult a tészta, egy drótszűrőbe tesszük, hogy az összes olaj lecsöpögjön róla. A levesbe így nem kerül olaj. A burgonyát nyersen kockára vágjuk, és hozzáadjuk a tésztához. Meghintjük finoman pirospaprikával, és összerázzuk, de nem KEVERJÜK, nehogy a tészta összetörjön. Ha ez kész, akkor hozzáadjuk a félbevágott paradicsomot, 1 kávéskanál köménymagot (de tehetünk bele őrőlt köményt is), a zellerzöldjét, 2 db füstöltkockát, és teszünk hozzá egy teáskanál ételízesítőt. Felengedjük vízzel, és feltesszük főni. Aki szereti, tehet bele cseresznyepaprikát is. Ne legyen teljesen tele a fazék, kb. 2 ujjnyi helyet hagyjunk a peremtől. Amikor már a krumpli majdnem megfőtt, hozzáadjuk a karikára vágott baromfivirslit, és nagyon óvatosan nem a forrásban lévő lébe, hanem a leves szélén ahol nem forr, beleengedünk minden oldalról 1-1 nyers tojást, személyenként 1 tojást számítva. Nagyon pici lángon főzzük tovább a levesünket kb. még 5-8 percig. Nem szabad kavarni vagy belenyúlni, amíg a tojás fő, hogy szét ne essen. Akkor jó, amikor a virsli is megfőtt, és a tojás is egyben van, keményre főve.
Ha nem lenne elég sós, picit utána lehet sózni. Mikor már teljesen megfőtt minden, belehintjük az apróra vágott fokhagymát és a petrezselymet. Csak 1 percig főzzük, ne tovább. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.